Klikk her for gratis analyse av din hjemmeside!

Om Eidskog Kreative Digitalbyrå

Vi er et digitalbyrå som fokuserer på resultater og kompakte webløsninger for små og mellomstore bedrifter. Vi består av webutviklere, designere og prosjektledere som alle til felles har lidenskap for det vi driver med.

Vårt mål er å hjelpe så mange små og mellomstore bedrifter som mulig med å markedsføre seg profesjonelt på nett, slik at de kan generere nye kunder og styrke sin merkesvare.

vår visjonprosjekter

Vår visjon

En webløsning idag kan koste alt fra 500kr til 20 millioner avhengig av kvalitet, hva man trenger og hvor man kjøper produktet. Hvordan man utvikler webløsninger idag i forhold til før er veldig annerledes. Før så trengte man å utvikle det meste på egenhånd, altså skrive kode fra bunn. 

Internett har vokst enormt siden disse tider, og siden hjemmesider og nettbutikker er veldig generiske webløsninger så har det blitt utviklet flere open-source (åpen kildekode) prosjekter (bl.a. WordPress og Shopify) som forenkler hele prossen en god del. Idag kan du få en meget funksjonell og profesjonell hjemmeside opp i løpet av en brøkdel av tiden det tok for flere år siden.

Alle små og mellomstore bedrifter burde ha mulighet til å investere i en profesjonell webløsning til en overkommelig pris.

Dette er hvorfor vi kan tilby profesjonelle og brukervennlige webløsninger til overkommelige priser.

Vårt mål er å hjelpe så mange nyoppstartede, små og mellomstore bedrifter som mulig med å markedsføre seg profesjonelt på nett til en overkommelig pris. 

prosjekter

«Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet.»

Tom Røhr

Daglig leder, Dugnadsmestern AS

“Fet Bilverksted Lakk & Karosseri er veldig fornøyd med hjemmesiden dere har utformet. Dere er kreative, løsningsorienterte og uansett hva vi ønsker så finner dere en bra løsning. Godt nytt år og håper på et fortsatt godt samarbeid i 2018.”

Jeantte F. Østvold

Daglig leder, Fet BIlverksted Lakk Og Karosseri

følg oss på sosiale medier

Ny hjemmeside?

få et gratis tilbud eller ta kontakt med oss
få et tilbudkontakt oss