Klikk her for gratis analyse av din hjemmeside!

Ønsker du å kapitalisere og gjøre det bra på nett? Da bør du prioritere mobilvennlighet. I 2018 så var 52,2%  av all trafikk til nettsider gjort fra mobil. Sammenlignet med året 2009, hvor prosentandelen var 0,7% så er det en økning på 7,357%Det er et klart signal på hvorfor mobilvennlighet er viktigere enn noensinne – og trolig vil bli viktigere. Å ikke ha en mobilvennlig hjemmeside kan skade din bedrift. 

Synlighet i søkemotorer

Google sin søkemotoralgoritme blir kontinuerlig forbedret og forandret, og hensikten med søkemotoren er å gi brukere relevant innhold. En mobilvennlig hjemmeside får bedre plassering i søkemotorer, fordi den oppfattes som relevant for brukeren. En ikke-mobilvennlig hjemmeside kan derimot bli straffet av Google, og tape plasseringer – dette er noe enhver seriøst bedrift som ønsker å kapitalisere på nett burde tenke på.

Hastighet og design

Andre faktorer som kan gjøre din plassering dårligere i søkemotorer, er hastighet og design. Når nettsiden tar mer enn 3s å laste så kan brukeren forlate nettstedet og gå til konkurent som tilbyr det samme. Design har en påvirkning på hvordan brukeren oppfatter nettstedet, om det er vanskelig å finne frem til ønsket informasjon så kan dette også påvirke plassering i søkemotorer negativt.

Konkurransedyktighet

Ikke gi dine konkurrenter mer salg ved å ikke ha en mobilvennlig hjemmeside, i noen tilfeller så kan det dere gjør på nett avgjøre om dere lykkes. 

Mobil netthandel tar over

Mobilhandel blir mer og mer populært og ved å ikke ha en mobilvennlig nettbutikk så vil det resultere i tapte kunder.

Merkesbevissthet

Ved å ikke ha en mobilvennlig hjemmeside idag med god navigering kan du gi et useriøst inntrykk til dine brukere. Det kan ha en negativ påvirkning for din merkesvare i det lengre løp – definitivt noe du vil 

Vi hjelper deg med mobilvennlighet

Alle våre hjemmesider og nettbutikkløsningen er er mobilvennlige med god navigering og design.