Klikk her for gratis analyse av din hjemmeside!

Som mange bedrifter, så kanskje du tror din bedrift ikke har nytte av en nettside eller det har tatt altfor lang tid å skvise det inn i budsjettet. Kanskje du tror dette fordi du ikke bruker en datamaskin, så da gjør heller ikke dine potensielle kunder det. Dette er misforståelser. Disse 8 grunnene vil vise hvorfor din bedrift trenger en profesjonell nettside, uansett hvilken størrelse på bedrift.

 

1. Småbedrifter vil få troverdighet

Flere og flere forbrukere idag bruker internett til å søke etter produktene eller tjenestene de trenger. En liten bedrift vil få troverdighet ved å ha et profesjonellt nettsted. Uten en, vil potensielle kunder gå til konkurrenter som har dette. Hvis du allerede har en nettside, i litt  «hjemmelaget» stil, så rådes det sterkt til å redesignes så dette blir profesjonellt, husk at det er dine kunder dette går utover.  For hjemme-baserte virksomheter, er dette spesielt gunstig.

 

2. Et nettsted sparer og tjener penger

En profesjonell nettside trenger ikke nødvendigvis å koste flere hundetusenkroner. Det kommer helt ann på hva man er ute etter, som regel er en nettside til liten og mellomstor bedrift priset mellom 25 og 50 000kr. Kanskje mer for den som trenger tilpasset kode eller ønsker enorm søkemotoropptimalisering. Uansett, sammenligner du disse prisene med det langsiktige tapet ved å ikke ha en profesjonell nettside, så er det ikke så høye summer alikevel.

 

3. Det vil holde kundene informert

Tenk på nettstedet som din online brosjyre eller katalog. Det er mye enklere og raskere å oppdatere informasjon om dine produkter og tjenester på nettstedet ditt enn i utskriftsmateriale, slik at det er en effektiv måte å la kundene vite om ankomst av nye produkter, kommende arrangementer, spesielle kampanjer, eller eventuelle nye tjenester du nå tilbyr. I motsetning til trykte annonser som raskt blir utdatert, kan nettstedet gi aktuell informasjon og nyheter. Også nettsider blir besøkt en god del oftere enn hva noe på trykk ville blitt.

 

4. Det er alltid tilgjengelig

Et nettsted er tilgjengelig for både vanlige og potensielle kunder 24/7/365. Gi dem en praktisk gjennomgang av dine produkter og tjenester når butikken eller  kontoret er stengt.

 

5. Et nettsted gjør det mulig å målrette et bredere marked

Enten du selger produkter, tjenester eller begge deler så vil nettstedet gi en alternativ plassering for å selge dem. Som en forhandler, er en nettside (eCommerce)  et flott sted å selge produkter til et større marked; selv tjenester kan gjøres tilgjengelig globalt. Tror ikke du vil være i stand til å selge produkter eller tjenester på nettet? Ikke glem, både biler og hus blir solgt online!

 

6. Det gir en mediet som å presentere ditt arbeid

Uansett hvilken type virksomhet du er i, er en nettside et flott sted å vise frem arbeidet ditt. Ved å inkludere en portefølje eller bildegalleriet, samt attester om arbeidet ditt, kan du vise hva som gjør din virksomhet unik.

 

7. En nettside sparer tid

Gi informasjon til dine kunder tar tid, enten det er på telefon, ansikt til ansikt, i en brosjyre eller på e-post. Med en elektronisk katalog kan du gi mye informasjon om dine produkter og tjenester. Når nettstedet er oppe og går, er den tilgjengelig for dine kunder på ubestemt tid, noe som sparer deg for tid. Og hva er tid? Tid er penger!

 

8. Det forbedrer kundeservice

Kanskje du selger miljøvennlige produkter og ønsker å dele tips om hvordan du kan resirkulere, eller kanskje du er en regnskapsfører og ønsker å gi kundene råd om hvordan å forenkle sine bokføringsskikk. Hold dine kunder oppdatert ved å inkludere en FAQ side, artikler eller nyhetsbrev. Hvilken bedre måte å gi dem verdiøkende tjeneste enn ved å dele informasjon på nettstedet ditt!

Behov for ny hjemmeside?

Alle våre hjemmesider er i tråd med dagens webstandarder. Sjekk ut våre komplette pakketilbud (inneholder bl.a. SEO, chat og nyhetsbrev) eller få et gratis tilbud.